Back to Start
 

 

 


 

Topptur

Ett åk är aldrig bättre än när man tagit sig upp på en topp för egen maskin. Att sedan få belöningen för slitet genom att lägga sina egna skidspår i orörd snö kan inte beskrivas utan måste upplevas!

Vi tar oss på ett säkert sätt både upp och ner med skidor. Vi kommer att gå igenom åkteknik som alterneras med lavinsäkerhet med tyngdpunkt på vägval och lite tranciversök.

(Priser per person och inkl.moms)


Topptur 1 dag

Snasahögarna är bra fjäll som är perfekta för toppturer. Här använder vi oss av stighudar som vi fäster på skidorna redan utanför bilen, så att vi direkt kan börja ta oss upp mot toppen. Vi hinner åka 2-3 åk under dagen och vi äter en rejäl macka till lunch. Alternativt kör vi till Ottfjället som inte är lika väderkänsligt. Där det finns väldigt fin skogsskidåkning. Obs! stighudar ingår ej.

Antal deltagare 4-6 per instruktör

Pris 950:-

Topptur, 3 dagars lavinkurs i det orörda, natursköna Skäckerfjällen
(kod: TL2)

Skäckerfjällen är Åredalens ”baksida”. Vi rör oss i detta mycket variabla, radikala och vackra fjällområde. Ett område som lämpar sig oerhört bra för toppturs skidåkning. Här ser man väldigt sällan andra skidåkare, så vi har topparna och naturen helt för oss själva! Det är en marsch på ca 3 tim till en renvaktarstuga som kommer att vara vår bas de närmaste dagarna. Här puttrar kokkaffet på den vedeldade kaminen, som förövrigt också ger oss värme i den lilla stugan. Trötta men belåtna diskuterar vi dagens upplevelser på kvällen kring fotogenlyktans sken.

Antal deltagare 4-6 per instruktör

Pris 3900:-


   Var? Åre med omnejd
  När Dec - April
  Hur många? 4-50 st
  Pris från: 950:-
Skicka bokningsförfrågan
Dela |

 

Presentkort Topptur/Lavinkurs
 
Topptur / Lavinkurs TL1
Topptur / 3-dagars lavinkurs TL2
Värdebevis (allt på sidan)

Topptur i Åre

 


 
adrenalinåre.nu /X3MEVENTS / +46 (0)706 71 22 86 / info@x3mevents.com