Back to Start
 

 

 


 

Snowkite i Åre

För att utöva snowkiting är allt som behövs lite vind, en kite, snö och skidor eller en snowboard. Välj att färdas fort och lätt, långt ut i fjällvärlden eller tag chansen att åka uppför en bergssida.

Väl uppe på berget är det bara att tacka för liften, packa ned kiten och bränna nerför i den orörda snön. Kanske är du sugen på att göra högre och längre hopp än vad du någonsin trodde var möjligt? Potentialen i både platt och kuperad terräng är oändlig.

Det är inte särskilt svårt att lära sig att använda en kite, men det krävs övning. Stora krafter skapas och man måste ta riskerna på allvar. Därför kan det vara en god idé att gå en kurs.

Det behövs inga särskilda förkunskaper i kite men du bör ha relativt god skid- eller snowboardvana. 

(Priser per person och inkl.moms)


Nybörjarkurs 1 dag
(kod: SK1)

För dig som vill lära sig grunderna i snowkiting. Kursen är 6 timmar och täcker vindlära, säkerhet, kiteteknik och åkteknik. 

Pris 1850:-


Nybörjarkurs 2 dagar
(kod: SK2)

Skäckerfjällen är Åredalens ”baksida”. Vi rör oss i detta mycket variabla, radikala och vackra fjällområde. Ett område som lämpar sig oerhört bra för toppturs skidåkning. Här ser man väldigt sällan andra skidåkare, så vi har topparna och naturen helt för oss själva! Det är en marsch på ca 3 tim till en renvaktarstuga som kommer att vara vår bas de närmaste dagarna. Här puttrar kokkaffet på den vedeldade kaminen, som förövrigt också ger oss värme i den lilla stugan. Trötta men belåtna diskuterar vi dagens upplevelser på kvällen kring fotogenlyktans sken.

Antal deltagare 4-6 per instruktör

Pris 2600:-


 

   Var? Åresjön
  När Dec - April
  Hur många? 1-10 st
  Pris från: 1850:-
Skicka bokningsförfrågan
Hitta dit
Dela |

 

Presentkort Snowkite
 
Nybörjarkurs 1 dag SK1
Nybörjarkurs 2 dagar SK2
Värdebevis (allt på sidan)

 

 


 
adrenalinåre.nu /X3MEVENTS / +46 (0)706 71 22 86 / info@x3mevents.com