Back to Start
 

 

 


 

Skidguidning i Åre

Tänk dig att lägga sina egna skidspår i orörd snö, det kan inte beskrivas utan måste upplevas! Vi tar oss på ett säkert sätt både upp och ner med skidor. Vi kommer att gå igenom åkteknik som alterneras med lavinsäkerhet med tyngdpunkt på vägval och lite tranceiversök.  

(Priser per person och inkl.moms)


Offpist Husåturen
(kod: SG1)

En riktig offpistpärla i Åre. Efter att vi tagit kabinbanan upp till toppen tar vi vesslan till toppstugan på 1420 meters höjd. Vi skidar en bit och sedan går vi i ca 20 min till västerskutans topp, där vi får det bästa åket ner. Efter många sköna pudersvängar kommer vi ner till Huså. Där tolkar vi efter skotern tillbaka till Tväråvalvet och liftsystemet. Denna tur kan kombineras med ett besök i Bjelkes gruva.

Tidsåtgång 3-4 timmar

Antal deltagare 3-8 per instruktör. 

Pris 950:-

Lavin / offpistkurs
(kod: SG2)

Vill du lära dig åka offpist på ett säkert sätt. Vi lär er grunderna i säkra vägval, bedömningsmetoder och räddningstekniker som viktiga att behärska innan man åker utanför pisterna. Vi kommer även att ge er lite tips och råd om åktekniker i lössnö, samt naturligtvis att visa er de bästa offpistpärlorna i Åreområdet. Ni kommer att få SLAOs grundkurs i lavinkunskap.

Antal deltagare 3-6 st pers / instruktör 

Pris 950:-


   Var? Åre
  När Dec - April
  Hur många? 3-20 st
  Pris från: 950:-
Skicka bokningsförfrågan
Dela |

 

Presentkort Skidguidning i Åre
 
Offpist Huså SG1
Lavin / offpist SG2
Värdebevis (allt på sidan)
 


 
adrenalinåre.nu /X3MEVENTS / +46 (0)706 71 22 86 / info@x3mevents.com