Back to Start
 

 

 


 

Helikopterskidåkning i Åre

Med helikopter förflyttar vi oss snabbt och enkelt rakt in i den svenska fjällvärlden. Piloten sätter varsamt ned oss på en fjälltopp och tillsammans med våra guider njuter vi sedan av orörd snö och oförglömliga åk, helt ensamma på fjället. Guiderna går igenom säkerheten och om så önskas även en finputsning av teknik. Vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga. 

(Priser per person och inkl.moms)


Heliski med guide

Samling i Åre

Tidsåtgång: Åre t/r från 3 timmar

Personlig utrustning: Skid- eller snowboardutrustning.

Transport: Ingår.

Övrigt: Heliskiing är en aktivitet som till stor del påverkas av yttre faktorer såsom väder, vind, lavinfara, renskötsel etc och beslut om genomförande tas vanligtvis med väldigt kort varsel, oftast med bara någon timme. Tyvärr är det relativt ofta som aktiviteten inte går att genomföra trots att deltagarantalet är rätt, vilket också innebär att det är omöjligt att boka aktiviteten någon längre tid i förväg. Vi tillämpar istället ett system med en ”intresselista” där vi försöker samla de gäster/grupper som vill/kan köra Heliskiing under en viss period och sedan försöker vi sy ihop det hela utifrån rådande förutsättningar. Efter att man anmält sig på intresselistan är det bästa att åter kontakta oss någon dag innan aktiviteten planeras för att få en uppdatering om rådande läge.

 

Helikopterskidåkning i Åre


   Var? Åre/ Snasarhögarna
  När Dec - Mars
  Hur många? 1-50 st
  Pris från: 2666:-
Skicka bokningsförfrågan
Dela |

Tre lyft till Snasahögarna.
Priser:

1-4 pers 14 000 kr. (Dvs från 3500 kr per person)

5-8 pers 24 000 kr. (Dvs från 3000 kr per person)

9-12 pers 32 000 kr. (Dvs från 2666 kr per person)

Extra lyft 1-4 pers 2800 per lyft (Dvs från 700 kr per person).

BOKA: Då aktiviteten inte går att förboka får man istället anmäla sig till vår ”intresselista”. Detta gör man genom maila oss på info@x3mevents samt ange hur många man är i gruppen och vilka dagar man kan genomföra aktiviteten.

För att uppnå förmånligaste pris krävs att man kommer i grupper om jämna fyrtal dvs 4,8 eller 12 då man fyller hela kabinen. Ansvaret ligger hos gästerna att organisera sina grupper om jämna fyrtal.

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg. 


 


 
adrenalinåre.nu /X3MEVENTS / +46 (0)706 71 22 86 / info@x3mevents.com